My Baltic Cruise - Summer '09
My Baltic Cruise - Summer '09
Μια Φανταστική Κρουαζιέρα στις πανέμορφες χώρες της
Βόρειας Ευρώπης!
Μια Φανταστική Κρουαζιέρα στις πανέμορφες χώρες της
Βόρειας Ευρώπης!
Διαβάστε τις εντυπώσεις μας, συμβουλές και οδηγίες από αυτό το ταξίδι...
Διαβάστε τις εντυπώσεις μας, συμβουλές και οδηγίες από αυτό το ταξίδι...
 



 
Κοπενχάγη (1η ημέρα)
Κοπενχάγη (2η ημέρα)
Στοκχόλμη
Ελσίνκι
Αγία Πετρούπολη (1η ημέρα)
Αγία Πετρούπολη (2η ημέρα)
Ταλλίν
Γκντανσκ
Όσλο
Emerald Princess
Συμβουλές - Οδηγίες
 

 
Διαβάστε αναλυτικές πληροφορίες για την Βαλτική
(στα Αγγλικά)
 

 
Διαβάστε τα νέα προγράμματα της Navihellas για κρουαζιέρες στην Βαλτική
 

Καλωσήρθατε στην ιστοσελίδα μας...

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα μας και σας ευχόμαστε καλή περιήγηση.
Στις επόμενες σελίδες μπορείτε να διαβάσετε για την κρουαζιέρα που πραγματοποιήσαμε τον Αύγουστο-Σεπτέμβριο του 2009 στις χώρες της Βαλτικής θάλασσας. Για αρχή ας μιλήσουμε για τον είδος διακοπών που λέγεται "κρουαζιέρα".

Μερικοί που διαβάζουν αυτές τις σελίδες και δεν έχουν εμπειρία με τις κρουαζιέρες ίσως πιστεύουν ότι αυτό το είδος διακοπών δεν τους ταιριάζει για λόγους όπως "είναι πανάκριβες", "πολύ πολυτέλεια, δεν είμαι εγώ για αυτά", "δεν αντέχω το καράβι", "δεν μπορώ να είμαι κλεισμένος σε ένα καράβι" κλπ κλπ.
Όλα αυτά είναι μύθος! Οι κρουαζιέρες σήμερα είναι πιο προσιτές από ποτέ, τα πλοία είναι υπερσύχρονα, δεν πρόκειται να πλήξετε γιατί όλη την ημέρα γίνονται εκδηλώσεις ή επισκέψεις σε αξιοθέατα των λιμανιών. Οι κρουαζιέρες δεν είναι είδος πολυτελείας, αυτό ίσχυε άλλες εποχές. Κρουαζιέρα μπορεί να πάει ο καθένας χωρίς να χρειάζεται να κυκλοφορεί με το κοστούμι ή την ακριβή τουαλλέτα. Στην κρουαζιέρα κυκλοφορείτε όπως και στις "επίγειες" διακοπές σας.
Οι κρουαζιέρες δεν είναι ακριβές! Για να σας δώσουμε να καταλάβετε τις τιμές, η κρουαζιέρα στην Βαλτική στοίχισε σε κάθε ζευγάρι περίπου 2.900 ευρώ (κρουαζιέρα, αεροπορικά, προσωπικά έξοδα κλπ). Υπολογίστε πόσα θα ξοδεύατε σε κάποιο νησί τον Αύγουστο για 12 ημέρες και συγκρίνετε τις διαφορές. Περισσότερες πληροφορίες για τις κρουαζιέρες μπορείτε να διαβάσετε στην σελίδα "Συμβουλές - Οδηγίες".

Τι θα διαβάσετε στις επόμενες σελίδες.
Στις επόμενες σελίδες θα διαβάσετε όλη την διαδρομή που ακολουθήσαμε καθώς και διάφορες συμβουλές-οδηγίες που πιστεύουμε θα σας κάνουν την ζωή πιο εύκολη εφόσον αποφασίσετε να κάνετε αυτήν την κρουαζιέρα.
Η κρουαζιέρα έγινε με το πλοίο Αμερικάνικων συμφερόντων Emerald Princess το οποίο είναι ένα τεράστιο και πολυτελές πλοίο με αμέτρητες δυνατότητες για τους επιβάτες του. Το ταξίδι μας ξεκίνησε από την Κοπενχάγη της Δανίας στην οποία μείναμε 2 ημέρες πριν την κρουαζιέρα.
Η διάρκεια της κρουαζιέρας ήταν 10 ημέρες και επισκεφτήκαμε τις πόλεις: Στοκχόλμη (Σουηδία), Ελσίνκι (Φιλανδία), Αγία Πετρούπολη (Ρωσσία) -2 ημέρες-, Ταλλίν (Εσθονία), Γκντανσκ - Γκντύνια - Μάλμπορκ (Πολωνία) και Όσλο (Νορβηγία). Για 2 ημέρες το πλοίο ήταν εν πλω.

Οι παραπάνω χώρες μπορεί να μην έχουν την μεγάλη ιστορία της Ελλάδας ή τα εξωτικά νησιά της αλλά έχουν την δική τους ομορφιά και προτείνουμε ανεπιφύλακτα σε όσους έχουν την δυνατότητα να τις επισκεφτούν. Στην σελίδα "Συμβουλές - Οδηγίες" μπορείτε να διαβάσετε τι πρέπει να προσέξετε σε αυτές τις χώρες για να κινείστε άνετα και χωρίς προβλήματα (τοπικά νομίσματα, μεταφορικά μέσα, αγορές κλπ).

Καλή περιήγηση...

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Για το 2013 κρουαζιέρα θα είναι λίγο διαφορετική από αυτήν που πήγαμε εμείς. Θα είναι 11ήμερη και δεν θα περιλαμβάνει το Γκτάνσκ της Πολωνίας. Αντίθετα έχουν προστεθεί τα λιμάνια του Ααρχους (Δανία) και ένα στην Γερμανία (Warnemunde) από όπου μπορείτε να επισκεφτείτε το Βερολίνο (αρκετά μεγάλη διαδρομή λιμάνι-Βερολίνο ενώ υπάρχει και δυνατότητα με αναχώρηση-άφιξη από το Warnemunde).

Ημέρα 1η - Αναχώρηση - Πρώτη ημέρα στην Κοπενχάγη >


(Αν θέλετε να μας ρωτήσετε κάτι που δεν αναφέρουμε στις σελίδες μας χρησιμοποιήστε την φόρμα που θα βρείτε εδώ)